Alkoholbehandling Nordjylland

Efter flere år med stor succes med vores alkoholbehandling i Århus har Dansk MisbrugsBehandling åbnet en afdeling for alkoholbehandling i Nordjylland – i Jens Bangs Stenhus i Ålborg. Der har i Nordjylland ikke tidligere eksisteret et behandlingstilbud, hvor man kan deltage i professionel alkoholbehandling uden for normal arbejdstid.

Behandling af alkoholmisbrug
I Ålborg tilbyder vi behandling af alkoholmisbrug efter samme koncept som har vist sig yderst effektivt på vores behandlingscenter i Århus dvs. ambulant alkoholbehandling, hvor man bor hjemme og har mulighed for at passe sit arbejde, mens behandlingen står på.

Ambulant Minnesotabehandling i Århus og Ålborg
Mange tror, at alkoholbehandling er ensbetydende med, at man behøver tage på et 6 ugers døgnophold, men nye undersøgelser viser, at ambulant alkoholbehandling er lige så effektiv – og for mange har en bedre effekt end behandling i døgnregi. Det gælder specielt for mennesker, der har arbejde, familie og ikke er forankret i et misbrugsmiljø. For disse mennesker er succesraten i den ambulante alkoholbehandling lige så høj, som for den i døgnbehandlingen.

I den ambulante alkoholbehandling er samtidig selv herre over, hvem der behøver at vide, at man har valgt at gå i behandling for alkoholmisbrug.

Behandling af ludomani – det første tilbud for ludomaner i Nordjylland
Med åbningen af vores behandlingscenter i Ålborg, tilbyder Dansk MisbrugsBehandling som de eneste behandling af ludomani i Nordjylland.

Nordjylland har altid været ladt i stikken med hensyn til behandling af ludomani, og vi håber, at det kan være med til at hjælpe de mange med spilleproblemer i regionen.

Dansk MisbrugsBehandling tilbyder således:

Alt sammen med mulighed for behandling uden for normal arbejdstid.

Kontakt os for yderligere oplysning på 70 10 03 03

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: